Materiál pro výrobu matrací

Již před naším letopočtem se lidstvo zajímalo, jak a na čem bude ulehat. V dobách dávných se využíval různorodý přírodní materiál. Postupným vývojem lidstva se zdokonaloval jeho způsob zpracování i využití. I v dnešní době tomu není jinak. 

Největší snahou odborníků zabývající se vývojem a výrobou nových materiálů pro nábytkářský průmysl je povýšit zboží do nejvyšší úrovně a splnit tak velké nároky současných spotřebitelů a dopřát jim tak spokojený spánek. Setkáme se dnes na trhu se spoustou matrací, které jsou různého složení  a popravdě je mnohdy velmi složité se v nich vhodně zorientovat. 

Matrace se dá vyrobit prakticky ze základní pěny PUR což je zkratka pro polyuretan. V rámci vývoje matrací byl vynález této pěny obrovským krokem v před a ve své době posunul vývoj matrací o kus dopředu. Postupem času se začaly pěny zdokonalovat a vytvářely se tak pěny s lepšími vlastnostmi. Díky mnohaletým zkušenostem dnes používáme ty nejlepší pěny pro výrobu matrací. 

Naše společnost IZI nábytek si zakládá na kvalitě a vývoji nejlepších matrací na trhu a proto s výrobou spolupracujeme pouze s těmi nejlepšími výrobci a dodavateli pěn z celé Evropy (Carpentr, Eurofoam, Sitab, Allfa). Díky této škále nejlepších výrobců máme možnost pracovat s těmi nejmodernějšími pěnami na trhu. Což nám dává příležitost vytvářet ty nejlepší matrace pro zdravé a spokojené spaní. 

Tak jako lidstvo a materiály se postupně vyvíjely tak i naše firma IZI Nábytek nelenila. Zkušenosti a praxi v tomto oboru jsme promítli do návrhů a realizací našich kolekcí. Víme však, že pokrok jde stále dopředu a proto i my se snažíme stále pracovat jen s tím nejlepším materiálem a hledáme další a další cesty ke zdokonalení našim matrací.

Neděle Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek Sobota Leden Únor Březen Duben Květen Červen Červenec Srpen Září Říjen Listopad Prosinec

1

2

  • Registrace

Zaregistrovat nový účet

Už máte účet?
Přihlásit se - Resetovat heslo
shopping_basket
Souhlas se soubory cookie